Aantal | 1 |
---|---|
Categorie (soort boek) | Kookboek |
Titel | Supergranen en zaden |
Schrijver | Amy Ruth Finegold |
Uitgever | Becht |
Hardcover of paperback | hardcover |
Aantal paginas | 144 |
Jaar uitgifte | 2014 |
Drukjaar | 2014 |
ISBN nummer | 9789023014324 |
Afmetingen | 20 x 24 cm |
Taal | Nederlandstalig |
Conditie | Als nieuw |
Bijzonderheden | Samenvatting Granen en zaden zijn inmiddels meer dan een trend; ze zijn niet meer weg te denken uit onze voeding! In dit boek staan supergranen en zaden centraal - met en zonder gluten. Amy Ruth Finegold legt uit welke verschillende soorten granen en zaden er bestaan en voor welke gerechten ze geschikt zijn. Overal ter wereld worden granen en zaden weer anders gebruikt, wat allerlei spannende internationale recepten oplevert: van boekweitpannenkoeken tot spinaziesmoothies met hennep en van pompoen met gierst tot kokoschiazaadpudding. |
Iedereen met verzamelwaardige objecten met een verwachte opbrengst van minimaal 75 euro kan deze gemakkelijk aanbieden op onze veilingen